Základné marketingové údaje výrobcu:
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného. Neobsahuje syntetické arómy, ale rozdrvené vanilkové lusky. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny lisovaním a nasledným varením získanej šťavy.
Zloženie:
Cukor trstinový, bourbon vanilka mletá (min. 1,5%).
Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.
Príprava a použitie:
Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.
Správne informácie o výrobku vrátane jeho zloženia, výživových hodnôt a alergénov nájdete na obale výrobku. Pred konzumáciou výrobku si prosím prečítajte všetky informácie o výrobku, vrátane informácií o jeho zložení, prísad, alergénov, výživových hodnôt. Tieto informácie sa nachádzajú na obale tohto výrobku.