Baliarne obchodu, a.s. Poprad Hraničná 664/16 058 01 Poprad Slovensko
Príprava a použitie
Príprava: minimálne 7 g kávy a 25 - 35 ml vody na šálku.
Skladovanie
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Ďalší popis
Pravý kávičkár vie, ako správne pripraviť espresso či iné kávové špeciality.
Espresso Pre správnu prípravu použijeme min. 7 g jemne mletej kávy a 25-35 ml vody.
Ristretto Pre silné espresso použijeme min. 7 g jemne mletej kávy a 20 ml vody.
Espresso Macchiato Je klasické espresso "s klobúčikom" mliečnej peny.
Cappuccino Espresso zalejeme mliečnou penou tak, že jeho hnedá „crema" vystúpi na povrch.
Caffé Latte Horúce mlieko peníme kým sa nevytvorí tuhá vrstva peny a naplníme ním vysoký pohár, navrch pomaly vylejeme espresso.
Káva a čaj online www.popradske.sk
Kontaktné informácie
Baliarne obchodu, a.s. Poprad Hraničná 664/16 058 01 Poprad Slovensko
Marketing produktu
Káva so silnejším telom a výraznou arómou. Ideálna káva pre prípravu espressa, ale aj cappuccina či caffé latte.
Pôvod: zmes výberových odrôd kávy z Južnej a Strednej Ameriky či Ázie. Káva je pražená tradičným spôsobom, teda pri vysokej teplote v pražiacom bubne. Tento klasický spôsob praženia dáva priestor vyniknúť charakteru kávových zŕn.
Chuť: Classico Espresso má silné, mohutné telo, plnú chuť a výraznú arómu. Káva vďaka svojej sile povzbudí každou šálkou. Je ideálna na prípravu espressa, ale aj cappuccina či caffé latte.
Praženie: Stredné.
Marketing značky
Baliarne obchodu Poprad 1955. Popradská - Praví kávičkári.