Baliarne obchodu, a.s. Poprad Hraničná 664/16 058 01 Poprad Slovensko
Príprava a použitie
Príprava: minimálne 7g kávy na 25-35ml vody na šálku.
Pravý kávičkár vie, ako správne pripraviť espresso či iné kávové špeciality.
Espresso Pre správnu prípravu použijeme min. 7g jemne mletej kávy a 25-35ml vody.
Ristretto Pre silné espresso použijeme min. 7g jemne mletej kávy a 20ml vody.
Espresso Macchiato Je klasické espresso "s klobúčikom" mliečnej peny.
Cappuccino Espresso zalejeme mliečnou penou tak, že jeho hnedá ,,crema" vystúpi na povrch.
Caffé Latte Horúce mlieko peníme kým sa nevytvorí tuhá vrstva peny a naplníme ním vysoký pohár, navrch pomaly vylejeme espresso.
Skladovanie
Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Ďalší popis
Kúpite aj v e-shope: www.popradske.sk.
Vrátiť
Baliarne obchodu, a.s. Poprad Hraničná 664/16 058 01 Poprad Slovensko
Marketing produktu
Crema espresso je v šálke vyvážená s jemnými tónmi ovocia, lahodnou penou a intenzívnou arómou. Ideálna najmä na prípravu espressa.
Pôvod: Zmes výberových odrôd kávy arabika z najlepších plantáží Južnej a Strednej Ameriky pražená tradičným spôsobom, teda pri vysokej teplote v pražiacom bubne. Tento klasický spôsob praženia dáva priestor vyniknúť charakteru kávových zŕn.
Chuť: Crema espresso je v šálke vyvážená, s jemnými tónmi ovocia, lahodnou penou a intenzívnou arómou. Je to káva lahodná a príjemná, bez vysokej horkosti. Ideálna na prípravu espressa.