Vlastnosti:
Škrobový na 1/2 kg múky
Zloženie:
Kypriace látky (dihydrogéndifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), Kukuričný škrob (22,5%), Vyrobené v závode, ktorý spracováva sušené mlieko, sušené vajcia, pšeničnú a lupinovú múku
Príprava a použitie:
Použitie: kypriaci prášok rozmiešame v múke a pridáme do cesta. Kypriaci prášok používame pri príprava treného, krehkého a piškótového cesta, perníkov a pod.
Správne informácie o výrobku vrátane jeho zloženia, výživových hodnôt a alergénov nájdete na obale výrobku. Pred konzumáciou výrobku si prosím prečítajte všetky informácie o výrobku, vrátane informácií o jeho zložení, prísad, alergénov, výživových hodnôt. Tieto informácie sa nachádzajú na obale tohto výrobku.