100 g | |
---|---|
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 570 / 135 |
Tuky [g] | 1,6 |
Z toho nasýtené MK [g] | 0,5 |
Sacharidy [g] | 13,6 |
Cukry [g] | 2,5 |
Bielkoviny [g] | 16,6 |
Soľ [g] | 1 |
Labaš s.r.o. Textilná 1 040 01 Košice
Slovenský poľnohopodársky produkt
-6°C 1 týždeň -12°C 1 mesiac -18°C viď dátum minimálnej spotreby Po rozmrazení opäť nezmrazujte!
Konzumácia po tepelnej úprave
Hydina Slovensko s.r.o. Lieskovská cesta 23/640 96221 Lieskovec
Labaš s.r.o. Textilná 1 040 01 Košice
Labaš s.r.o. Textilná 1 040 01 Košice
Labaš s.r.o. Textilná 1 040 01 Košice
Labaš s.r.o. Textilná 1 040 01 Košice
Filé pre deti bez kosti z aljašskej tresky.
• bez pridanej vody
• zmrazené na mori
• bez chemiských prísad.
treska aljašská
Lovná oblasť: FAO 61 severozápadný Tichý oceán.
Na 100 g | |
Energia | 352 kJ / 66 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 16 g |
Soľ | 0,2 g |
Skladujte pri teplote - 18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znova nezmrazujte.
Filé konzumujte po dôkladnej tepelnej úprave, varením, dusením, pečením alebo smažením. Pred prípravou nechajte mierne rozmraziť.
Bidfood Slovakia s.r.o. Piešťanská 2321/71 915 01 Nové Mesto nad Váhom Slovenská republika
Hoki patagónsky
Skladujte pri teplote -18 °C a nižšej. Skladovanie v domácnosti: - 6 °C 1 týždeň. - 12 °C 1 mesiac. - 18 °C viď údaj o min. trvanlivosti
Po rozmrazení znovu nezamrazujte!!! Výrobok určený na tepelnú úpravu.
Bidfood Slovakia s.r.o. Piešťanská 2321/71, 915 01 Nové Mesto nad Váhom
mäso z tresky aljašskej 65%, pšeničnámúka, pšeničný škrob, jedlá soľ, droždie, kurkuma, paprika. Ulovené v mori.
lovná oblasť: | FAO 61/67 Tichý oceán |
výstroj: | vlečné siete |
na 100g výrobku: | |
Energia | 600kJ/143 kcal |
Tuky | 0,9 g |
Z toho nasýtene mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 19,4 g |
Z toho cukry | 0,1 g |
Bielkoviny | 13,6 g |
Soľ | 1,02 g |
Vláknina | 0,8 g |
Skladujte pri teplote -18 °C a nižšej. , Skladovanie v domácnosti : -6 °C - 1 týždeň -12°C - 1 mesiac -18°C - viď údaje o min. trvanlivosti
Panvica: Zmrazené rybie prsty vysmážajte v oleji pri teplote 180 °C po dobu cca 8 minút. Pri vysmážaní obracajte. Fritéza: Zmrazené rybie prsty fritujeme pri teplote 185 °C po dobu cca 6-8 minút. Pred prípravou nerozmrazujte. Po rozmrazení nezamrazujte. Doba prípravy sa môže líšiť v závislosti od výkonu použitého zariadenia.
Bidfood Slovakia s.r.o. Piešťanská 2321/71 915 01 Nové Mesto nad Váhom
na 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 950 kJ |
None | 226,2 kcal |
Tuky | 10,8 g |
- nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 19,5 g |
- cukry | 1 g |
Bielkoviny | 12,6 g |
Soľ | 0,6 g |
Skladujte pri teplote - 18°C a nižšej.
RACIOLA Uherský Brod, s.r.o., Pod Valy 221 688 01 Uherský Brod