Bonduelle Vapeur Zelené fazuľky celé 300 g

Kód produktu: 5114
EAN: 3083681080087
dočasne nedostupné

Popis

Značka
Bonduelle
Vlastnosti
Nevariť, stačí len krátko zohriať, Ako čerstvá
Veľkosť balenia
300 g

Zloženie

Zelené fazuľové struky celé

Ďalšie informácie

Príprava a použitie
Čas prípravy viď obal.
Skladovanie
Chráňte pred rozmrazením! Rozmrazený výrobok znovu nezmrazujte!
Skladovanie u spotrebiteľa: pri teplote -6°C: 1 týždeň; pri teplote -12°C: 1 mesiac; pri teplote -18°C: min. trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.
Ďalší popis
www.mrazenajeskvela.sk
Vrátiť
Bonduelle Central Europe Kft.
Ceglédi út 25
2750 Nagykőrös
Maďarsko
Marketing značky
Vapeur
Blanšírované na pare...?
Každá zelenina sa musí pred zamrazením blanšírovať, aby si zachovala svoju chuť, farbu a zároveň sa zničili enzýmy, ktoré spôsobujú jej starnutie.
Bonduelle blanšíruje zeleninu na pare, čo je podstatne šetrnejšie. K vám sa tak dostane zelenina vysokej kvality, ktorá je čerstvejšia ako čerstvá*.

*v porovnaní s bežne dostupnou čerstvou zeleninou na reťazcoch.
Recepty
Zelené fazuľky s mandľami

1. Rozohrejeme olej
2. Pridáme mandle
3. Potom cesnak
4. Vložíme nerozmrazené fazuľky
5. Osolíme a okoreníme podľa chuti
6. Približne 5 minút zohrievame pod pokrievkou
7. Po 5 minútach odklopíme a zahrievame ďalšie 2 minúty

Bon appétit!
Adresa distribútora
Bonduelle Central Europe Kft.
Ceglédi út 25
2750 Nagykőrös
Maďarsko
Regulovaný názov produktu
Zelené fazuľové struky celé veľmi jemné, hlbokozmrazené
Adresa kontaktu
Ceglédi út 25
2750 Nagykőrös
Maďarsko

Pokyny pre prípravu

Varná doska
Na panvici: mrazenú zeleninu (300 g) vložíme na panvicu s rozohriatym olejom a prikryté počas 5 minút zahrievame. Po 5 minútach odklopíme, pridáme maslo a ďalej dochutíme. Zahrievame ďalšie 2 minúty. Bon appétit!

Výživové hodnoty

na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 119 kj / 29 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 3,1 g
z toho cukry 1,4 g
Vláknina 3,8 g
Bielkoviny 1,9 g
Soľ * 0,01 g
*Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka

Recenzie