Zloženie:
mäso z tresky aljašskej 65%, pšeničnámúka, pšeničný škrob, jedlá soľ, droždie, kurkuma, paprika.
Ulovené v mori.
Príprava a použitie:
Panvica:
Zmrazené rybie prsty vysmážajte v oleji pri teplote 180 °C po dobu cca 8 minút. Pri vysmážaní obracajte.
Fritéza:
Zmrazené rybie prsty fritujeme pri teplote 185 °C po dobu cca 6-8 minút.
Pred prípravou nerozmrazujte. Po rozmrazení nezamrazujte. Doba prípravy sa môže líšiť v závislosti od výkonu použitého zariadenia.
Správne informácie o výrobku vrátane jeho zloženia, výživových hodnôt a alergénov nájdete na obale výrobku. Pred konzumáciou výrobku si prosím prečítajte všetky informácie o výrobku, vrátane informácií o jeho zložení, prísad, alergénov, výživových hodnôt. Tieto informácie sa nachádzajú na obale tohto výrobku.