Obaľovaný karfiol hlbokozmrazený.Maď
Karfiol min. 70 %, strúhanka ( pšeničná múka, pitná voda, jedlá soľ, droždie), repkový olej, jedlá soľ.
Na 100 g : | |
Energia : | 512 kJ / 113 kcal |
Tuky : | 8,4 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny : | 1,1 g |
Sacharidy : | 9,3 g |
z toho cukry : | 2,5 g |
Soľ : | 0,90 g |
Skladujte pri teplote -18°C alebo nižšej.
Návod na prípravu: Vo fritovacom hrnci: Hlbokomrazený obaľovaný karfiol smažíme pri teplote 170 °C do zlatista cca 4 minúty. Na panvici: Hlbokomrazený obaľovaný karfiol vložíme do silnej vrstvy rozpáleného tuku a smažíme zo všetkých strán do zlatista. Pred prípravou nerozmrazujte.
BidFood Opava s.r.o., Piešťanská 2321/71 915 01 Nové Mesto nad Váhom, Slovenská republika