Dr. Oetker Solamyl jemný zemiakový škrob bezgluténový 200 g
Dr. Oetker Solamyl jemný zemiakový škrob bezgluténový 200 g
Kód produktu: 18584
EAN: 8584002007257
dočasne nedostupné
Popis
Značka
Dr. Oetker
Vlastnosti
Akcia +20% zdarma, Bezgluténový, Originál, Na zjemnenie ciest a zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov
Veľkosť balenia
240g
Zloženie
Zemiakový škrob
Ďalšie informácie
Adresa výrobcu
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika www.oetker.sk
Príprava a použitie
Zjemnenie cesta Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Solamyl.
Zahustenie omáčky Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.
Skladovanie
Skladujte v suchu!
Kontaktné informácie
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 08:00-14:00 oetker.sk/kontakty www.oetker.sk
Marketing produktu
Prvotriedny jemný zemiakový škrob Dr. Oetker Solamyl. Tradičná kvalita, univerzálne použitie. Na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov aj pre ázijskú kuchyňu. Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu Vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový a vhodný aj pre vegánov. Originál je len jeden.
Jemný zemiakový škrob* *zemiakový škrob je prirodzene bezgluténová potravina
Recepty
Tipy na použitie Bezgluténové piškótové cesto na tortový korpus, zákusky 2 vajcia, 2 lyžice horúcej vody, 50 g práškového cukru, 1 balíček Vanilkového cukru Dr. Oetker, 50 g bezlepkovej múky, 30 g Solamylu, 1 lyžička Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker - vajcia vyšľaháme s vodou do peny a pridáme práškový a vanilkový cukor. Múku, Solamyl a kypriaci prášok zmiešame a zašľaháme do hmoty. Pečieme pri teplote 180°C asi 20 minút.
Ázijská kuchyňa 400 g bravčového alebo kuracieho mäsa, 200 g miešanej zeleniny, soľ, korenie, 50 g Solamylu a 50 ml vody - mäso a zeleninu nakrájame na kúsky, osmažíme, dochutíme, pridáme Solamyl rozmiešaný vo vode a chvíľu povaríme. Viac receptov nájdete na www.oetker.sk
Recept z obalu: Bezgluténová bábovka 250 g masla, 250 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker a 4 vajcia vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny. 300g bezlepkovej múky premiešame so 100 g Solamylu a 1/2 balíčka Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker a zľahka vmiešame do cesta spolu s 200 ml mlieka. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 175°C (elektrická rúra) asi 50 minút. Necháme vychladnúť a podávame.