Dr. Oetker Solamyl jemný zemiakový škrob bezgluténový 200 g

Kód produktu: 18584
EAN: 8584002007257
dočasne nedostupné

Popis

Značka
Dr. Oetker
Vlastnosti
Akcia +20% zdarma, Bezgluténový, Originál, Na zjemnenie ciest a zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov
Veľkosť balenia
240 g

Zloženie

Zemiakový škrob

Ďalšie informácie

Adresa výrobcu
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
www.oetker.sk
Príprava a použitie
Zjemnenie cesta
Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Solamyl.

Zahustenie omáčky
Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.
Skladovanie
Skladujte v suchu!
Kontaktné informácie
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
Rady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 08:00-14:00
oetker.sk/kontakty
www.oetker.sk
Marketing produktu
Prvotriedny jemný zemiakový škrob Dr. Oetker Solamyl. Tradičná kvalita, univerzálne použitie. Na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov aj pre ázijskú kuchyňu.
Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu Vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový a vhodný aj pre vegánov. Originál je len jeden.

Jemný zemiakový škrob*
*zemiakový škrob je prirodzene bezgluténová potravina
Recepty
Tipy na použitie
Bezgluténové piškótové cesto na tortový korpus, zákusky
2 vajcia, 2 lyžice horúcej vody, 50 g práškového cukru, 1 balíček Vanilkového cukru Dr. Oetker, 50 g bezlepkovej múky, 30 g Solamylu, 1 lyžička Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker - vajcia vyšľaháme s vodou do peny a pridáme práškový a vanilkový cukor. Múku, Solamyl a kypriaci prášok zmiešame a zašľaháme do hmoty. Pečieme pri teplote 180°C asi 20 minút.

Ázijská kuchyňa
400 g bravčového alebo kuracieho mäsa, 200 g miešanej zeleniny, soľ, korenie, 50 g Solamylu a 50 ml vody - mäso a zeleninu nakrájame na kúsky, osmažíme, dochutíme, pridáme Solamyl rozmiešaný vo vode a chvíľu povaríme.
Viac receptov nájdete na www.oetker.sk

Recept z obalu:
Bezgluténová bábovka
250 g masla, 250 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker a 4 vajcia vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny. 300g bezlepkovej múky premiešame so 100 g Solamylu a 1/2 balíčka Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker a zľahka vmiešame do cesta spolu s 200 ml mlieka. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 175°C (elektrická rúra) asi 50 minút. Necháme vychladnúť a podávame.
Adresa kontaktu
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika

Výživové hodnoty

na 100 g výrobku:
Energia 1386 kJ/326 kcal
Tuky 0,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 80 g
z toho cukry 0 g
Bielkoviny 0,1 g
Soľ 0,03 g

Recenzie