Dr. Oetker Želatina na vaječnú tlačenku a aspiky 20 g

Kód produktu: 18203
EAN: 8584002005550
dočasne nedostupné

Popis

Značka
Dr. Oetker
Vlastnosti
Jemne mletá, Vhodná na ľudskú spotrebu
Veľkosť balenia
20 g

Zloženie

Jedlá bravčová želatína

Ďalšie informácie

Adresa výrobcu
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
Príprava a použitie
Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov:
Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l.
Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatínu okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu.
TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah vrecka zalejeme 0,5 l horúcej vody (max. 80 °C) z rýchlovarnej kanvice a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.
Skladovanie
Skladujte v suchu!
Kontaktné informácie
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
Rady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 368 537 Po-Pia 08:00-14:00
www.oetker.sk
Regulovaný názov produktu
Jedlá jemne mletá číra na vaječnú tlačenku a aspiky
Adresa kontaktu
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika

Recenzie