Dr. Oetker Želatina na vaječnú tlačenku a aspiky 20 g
Dr. Oetker Želatina na vaječnú tlačenku a aspiky 20 g
Kód produktu: 18203
EAN: 8584002005550
dočasne nedostupné
Popis
Značka
Dr. Oetker
Vlastnosti
Jemne mletá, Vhodná na ľudskú spotrebu
Veľkosť balenia
20g
Zloženie
Jedlá bravčová želatína
Ďalšie informácie
Adresa výrobcu
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Príprava a použitie
Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov: Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l. Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatínu okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah vrecka zalejeme 0,5 l horúcej vody (max. 80 °C) z rýchlovarnej kanvice a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.
Skladovanie
Skladujte v suchu!
Kontaktné informácie
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 368 537 Po-Pia 08:00-14:00 www.oetker.sk
Regulovaný názov produktu
Jedlá jemne mletá číra na vaječnú tlačenku a aspiky