Návod na prípravu: 1. 500 g neosoleného bravčového mäsa nakrájame na kocky a sprudka opečieme na masti alebo na oleji. 2. Vsypeme obsah vrecka, dôkladne premiešame a ihneď pridáme 500-600 ml vlažnej vody. 3. Varíme pozvoľna pod pokrievkou, za občasného miešania, kým nie je mäso mäkké (asi 55-60 minút).
Skladovanie
Skladujte v suchu. Po príprave ihneď spotrebujte.
Ďalší popis
Viete, že? Sušenie, tiež dehydratácia, je storočiami overený tradičný spôsob uchovávania potravín. Môžete tak mať svoje obľúbené jedlá vždy po ruke a pripravovať ich svojim blízkym častejšie.
Kontaktné informácie
Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. Mělnická 133 277 32 Byšice Česká republika vitana@orkla.sk www.vitana.sk
Adresa distribútora
Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. Mělnická 133 277 32 Byšice Česká republika vitana@orkla.sk