na 100 g hotového výrobku:* | |
---|---|
Energia | 1291 kJ/303 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 70 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,01 g |
*Výrobok pripravený podľa návodu s 3 lyžicami vody |
na 100 g hotového výrobku:* | |
---|---|
Energia | 1243 kJ/293 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 73 g |
z toho cukry | 69 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,00 g |
*Výrobok pripravený podľa návodu s 3 lyžicami vody |
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1366 kJ/ 323 kcal |
Tuky | 3,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,9 g |
Sacharidy | 70 g |
z toho cukry | 55 g |
Bielkoviny | 2,4 g |
Soľ | 0,16 g |
Cukor, Zahusťovadlá (karagénan, karobová guma), Regulátor kyslosti (vínany draselné), Farbivo (karotény
Ovos | Môže obsahovať |
Pšenica | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
Orechy | Môže obsahovať |
Na 100 g hotového výrobku: | |
Energia | 272 kJ/64 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 16,1 g |
z toho cukry | 15,6 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,0 g |
Skladujte v suchu!
Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda alebo ovocná šťava). Príprava: 1. Obsah vrecka zmiešame s 2-3 lyžicami cukru (40 g), pridáme 250 ml tekutiny a dôkladne rozmiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme asi 1 minútu. 2. Odstavíme zo sporáka a za občasného miešania necháme chladnúť. 3. Ešte vlažným želé zalejeme ovocie na torte. Tortu je nutné pred nanesením želé potrieť napr. krémom alebo džemom. Ak želé pred naliatím príliž stuhne, môžeme ho ešte raz krátko zahriať.
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Cukor, Zahusťovadlá (karagénan, karobová guma), Regulátor kyslosti (vínany draselné)
Obilniny obsahujúce lepok | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
Orechy | Môže obsahovať |
na 100 g hotového výrobku*: | |
Energia | 274 kJ/64 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 16 g |
z toho cukry | 16 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,0 g |
*výrobok pripravený podľa návodu s vodou a cukrom |
Skladujte v suchu!
Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda alebo ovocná šťava). Príprava: 1 Obsah vrecka zmiešame s 2-3 lyžicami cukru (40 g), pridáme 250 ml tekutiny a dôkladne rozmiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a varíme asi 1 minútu. 2 Odstavíme zo sporáka a za občasného miešania necháme chladnúť. 3 Ešte vlažným želé zalejeme ovocie na torte. Tortu je nutné pred nanesením želé potrieť napr. krémom alebo džemom. Ak želé pred použitím príliš stuhne, môžeme ho ešte raz krátko rozohriať.
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1624 kJ/384 kcal |
Tuky | 6,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 82,3 g |
z toho cukry | 80,2 g |
Bielkoviny | 0,1 g |
Soľ | 0,01 g |
Jemne mletá, Vhodná na ľudskú spotrebu
Jedlá bravčová želatína
Krajina pôvodu: pozri číslo na zvare 1/ Nemecko, 2/ Slovensko, 3/ Belgicko, 4/ Francúzsko.
Skladujte v suchu!
Príprava krémov a náplní (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.) a dezertov z ovocnej šťavy. Do menšieho hrnca dáme 3 - 4 polievkové lyžice vody, prisypeme obsah vrecka a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Okamžite pridáme 2 lyžice krému / ovocnej šťavy (podľa konkrétneho receptu), metličkou zamiešame a celé vmiešame do zvyšného krému / ovocnej šťavy. Ďalej spracujeme podľa receptu.
Dr. Oetker, s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Na sladké i slané použitie, Vhodná na ľudskú spotrebu
Jedlá bravčová želatína
Dodatočný popis | Krajina pôvodu: Nemecko |
Skladujte v suchu!
Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní, dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca dáme 4-5 polievkových lyžíc vody pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy, zmesi na tlačenku / a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy / zmesi na tlačenku. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov. Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. Tip: K príprave slaných pokrmov môžeme na rozpustenie želatíny použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia - necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou, cukrom a použijeme na rozpustenie želatíny.
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Cukrárska poleva mliečna.
cukor, rastlinné tuky (palmový, bambucký), sušená srvátka (z mlieka ), kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (8%), emulgátory ( sójové lecitíny, E 476), sušené odtučnené mlieko (1%), aróma. Môže obsahovať orechy a arašidy .
Na 100 g | |
Energia : | 2197 kJ / 525 kcal |
Tuky : | 28 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny : | 16 g |
Sacharidy : | 63 g |
z toho cukry : | 62 g |
Vláknina : | 2,7 g |
Bielkoviny : | 3,8 g |
Soľ : | 0,2 g |
Uschovajte v suchu. Chráňte pred teplom.
Mondelez Slovakia s.r.o. Račianska 44 832 42 Bratislava Slovenská republika
na 100g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1488 kJ / |
None | 356 (kcal) |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 89 g |
Soľ | 0,25 g |
Cukor, glukózový sirup, voda, sladené kondenzované mlieko ( mlieko , cukor, laktóza (z mlieka )), kakao s nízkym obsahom tuku (7%), kokosový olej, kakaová drť, emulgátor: lecitín ( zo sóje ), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma konzervačné látky: sorban draselný, zahusťujúce látky: xantanová guma, jedlá soľ. Môže obsahovať slepačie vajcia
Na 100 g: | |
Energia: | 1268 kJ/ 300 kcal |
Tuky: | 3,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny: | 2,5 g |
Sacharidy: | 62 g |
- z toho cukry: | 50 g |
Bielkoviny: | 3 g |
Soľ: | 0,17 g |
Uchovávať na suchom mieste. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Po otvorení uchovávať v chladičke.
Boom Snacks Slovakia s.r.o Nálepkova 220 059 35 Batizovce Slovenská republika