Bio trstinový cukor, Bio mletá škorica (min. 14 %)
Obilniny obsahujúce lepok | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
na 100g sypkej zmesi: | |
energetická hodnota | 1464 kJ, 344 kcal |
tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
sacharidy | 86,1 g |
z toho cukry | 86,0 g |
bielkoviny | 0,0 g |
soľ | 0,0 g |
Skladujte v suchu.
Návod na prípravu: Ako prísada na pečenie a dochutenie múčnikov, kompótov, kávy, vareného vína a na posypanie koláčov a krupicovej kaše.
Amylon, a.s. Švermova 117 580 36 Havlíčkův Brod Česká republika Prevádzka: Ronov nad Sázavou 582 22 Přibyslav Česká republika
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného. Neobsahuje syntetické arómy, ale rozdrvené vanilkové lusky. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny lisovaním a nasledným varením získanej šťavy.
Cukor trstinový, bourbon vanilka mletá (min. 1,5%). Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.
Na 100 g | |
Energetická hodnota | 1 692 kJ/398 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 98,9 g |
z toho cukry | 98,0 g |
Bielkoviny | 0,1 g |
Soľ | 0,1 g |
Skladujte v suchu.
Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.
Značka
Avita
Veľkosť balenia
100 g
Adresa výrobcu
KÁVOVINY a.s.
Jana Palacha 515
532 32 Pardubice 2
Česká republika
Skladovanie
Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na spodnej chlopni obalu. Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Kontaktné informácie
KÁVOVINY a.s.
Jana Palacha 515
532 32 Pardubice 2
Česká republika
Marketing produktu
Vyrobené zo suroviny dovezenej z Holandska.
Regulovaný názov produktu
Kakao so zníženým množstvom tuku.
Adresa kontaktu
Jana Palacha 515
532 32 Pardubice 2
Česká republika
Na 100g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1400 kJ/335 kcal |
Tuky | 15,6 g |
Sacharidy | 6,1 g |
Bielkoviny | 22,8 g |
bio kukuričný škrob, kypriace látky: vínany draselné, uhličitany sodné
Na 100 g sypkej zmesi: | |
Energia: | 705 kJ/166 kcal |
Tuky: | 0 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 41 g |
Z toho cukry: | 0 g |
Bielkoviny: | 0,1 g |
Soľ: | 15,4 g |
Kypriaci prášok pridávame do treného, krehkého a piškótového cesta, ďalej do perníka, palaciniek a pod. Cesto spracovávame rýchlo, aby prášok pôsobil až po vložení do rúry. Odporúčané dávkovanie: (na 0,5 kg múky), cestá krehké- 2/3 obsahu vrecka, cestá knedlíkové-1/3 obsahu vrecka.
AMYLON a.s. Švermova 117 58036 Havlíčkův Brod
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1513 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 88 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Bielkoviny | 0,5 g |
Soľ | 0,18 g |
Na 1/2 kg múky
Kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), Koreniny škorica, aníz, klinčeky, koriander a fenikel v rôznom pomere, Kukuričný škrob
Pšenica | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Vlčí bôb | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
Na 100 g výrobku: | |
Energia | 692 kJ/163 kcal |
Tuky | 1,8 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 34,5 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Bielkoviny | 2,4 g |
Soľ | 34,09 g |
Skladujte v suchu!
Použitie: Kypriaci prášok rozmiešame v múke a pridáme do cesta. Kypriaci prášok používame pri príprave perníkov a medovníkov.
Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 334 kJ/80 kcal |
Tuky | 0,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 20 g |
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0,1 g |
Soľ | 45,93 g |
Škrobový na 1/2 kg múky
Kypriace látky (dihydrogéndifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), Kukuričný škrob (22,5%), Vyrobené v závode, ktorý spracováva sušené mlieko, sušené vajcia, pšeničnú a lupinovú múku
Skladujte v suchu!
Použitie: kypriaci prášok rozmiešame v múke a pridáme do cesta. Kypriaci prášok používame pri príprava treného, krehkého a piškótového cesta, perníkov a pod.
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1618 kJ/380 kcal |
Tuky | 0,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 92 g |
z toho cukry | 89 g |
Bielkoviny | 0,4 g |
Soľ | 0,01 g |
Klasická receptúra, Výborne drží tvar, Vystačí ako 2 čerstvé šľahačky
Speňovač (glukózový sirup, rastlinný olej palmojadrový, rastlinný olej palmojadrový úplne hydrogenovaný, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou), mliečna bielkovina, stabilizátor (fosforečnany draselné)), Cukor, Aróma
Ovos | Môže obsahovať |
Pšenica | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Laktóza | Môže obsahovať |
Mlieko | Obsahuje |
Orechy | Môže obsahovať |
Na 100 hotového výrobku:* | |
Energia | 672 kJ/159 kcal |
Tuky | 8,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,9 g |
Sacharidy | 18,5 g |
z toho cukry | 16,1 g |
Bielkoviny | 3,3 g |
Soľ | 0,11 g |
*výrobok pripravený s polotučným mliekom (1,5 % tuku) |
Skladujte v suchu!
Príprava: 1. Obsah balíčka zmiešame so 150 ml studeného mlieka. 2. Zmes šľaháme vo vysokej nádobe elektrickým šľahačom asi 3 minúty do hustej peny. 3. Pred podávaním uložíme do chladničky.
Dr. Oetker, s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Udrží vyšľahanú šľahačku tuhú a dodá jej pevný tvar.
Modifikovaný zemiakový škrob, Cukor, Stabilizátor (fosforečnany vápenaté)
Ovos | Môže obsahovať |
Pšenica | Môže obsahovať |
Vajcia | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
Orechy | Môže obsahovať |
Na 100 g výrobku: | |
Energia | 1608 kJ/377 kcal |
Tuky | 0,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 93,6 g |
z toho cukry | 43,3 g |
Bielkoviny | 0,1 g |
Soľ | 0,07 g |
Skladujte v suchu!
Príprava: Obsah vrecka zmiešame s 200-250 ml vychladenej šľahačkovej smotany. Ihneď šľaháme do požadovanej tuhosti, pred servírovaním dobre vychladíme.
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1386 kJ/326 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 80 g |
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0,1 g |
Soľ | 0,03 g |
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1687 kJ/395 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 98 g |
z toho cukry | 98 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,0 g |
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1688 kJ/397 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 99 g |
z toho cukry | 96 g |
Bielkoviny | 0,0 g |
Soľ | 0,0 g |
na 100 g výrobku | |
---|---|
Energia | 1608 kJ/381 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 79,3 g |
z toho cukry | 64,7 g |
Bielkoviny | 16,5 g |
Soľ | 0,19 g |
pekárske droždie, emulgátor E491
Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25°C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Droždie môžete primiešať priamo do múky.
Lesaffre Česko, a.s. Hodolanská 1296/34 779 00 Olomouc
Lesaffre Slovensko, a.s. Piešťanská 3, 917 01 Trnava