Značka
Rajo
Veľkosť balenia
250 g
Ďalšie informácie
e 241 ml.
Adresa výrobcu
RAJO a.s.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
Príprava a použitie
Návod na použitie:
1. Pred použitím 3 až 4 hod. chladiť.
2. Pred každým použitím pretrepať.
3. Pri zdobení držať dózu otvorom zvisle dolu.
4. Hneď po použití striekaciu dýzu vyklopiť, vyčistiť prúdom vody a vysušiť.
Skladovanie
Skladujte pri teplote od 4 °C do 24 °C. Po prvom použití skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte v priebehu 7 dní.
Vrátiť
RAJO a.s.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
Zákaznícky servis +421 2 49 225 500
www.rajo.sk
Bezpečnostné upozornenie
Pozor: Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Neprepichujte alebo nespaľujte ju, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Technicky podmienené: v dóze vždy zostane malý zvyšok obsahu.
Recepty
Recept na bábovku na obrázku
30 dkg polohrubej múky
30 dkg práškového cukru
1 vanilkový cukor
1/2 prášku do pečiva
1,5 dl studenej vody
1,5 dl oleja, štipku soli
6 vajec
doba prípravy 20 min.
doba pečenia 40-60 min.
Ako na to:
Práškový a vanilkový cukor a žĺtka zo 6 vajec dobre vymiešame do penista. Pridáme vodu - miešame a pomaly pridávame olej. V múke zamiešame prášok do pečiva, potom múku aj s vyšľahanými bielkami pridáme do misy a veľmi opatrne to všetko zmiešame. Túto zmes nalejeme do vymastenej a múkou posypanej bábovkovej formy. Bábovku môžeme servírovať ozdobenú Rajo šľahačkou a jahodami.
Regulovaný názov produktu
Smotanový dezert na šľahanie s vanilkovou príchuťou, sladený. Ošetrené UHT.
Kontaktná adresa
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
na 100 ml výrobku: | |
---|---|
Energia | 964 kJ / 231 kcal |
Tuky | 17 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 17 g |
z toho cukry | 10 g |
Bielkoviny | 2,7 g |
Soľ | 0,13 g |