Značka
Liana
Vlastnosti
Na sladké a slané použitie, Aspik, rôsol, krémy, torty, zákusky
Veľkosť balenia
20 g
Adresa výrobcu
Baliareň:
LIANA GOLIAŠ s.r.o.
Lopuchovská 734/1
086 41 Raslavice
Slovenská republika
Tel: +421 54 47 92 195
e-mail: liana@liana.sk
Príprava a použitie
Návod na prípravu:
Odporúčané použitie jedného vrecka s obsahom 20g.
Želatína na sladko / 0,6 - 0,8l / vody, šťavy, sirupu.
Aspik, rôsol (na slano) / 0,5 - 0,6 l / vody, vývaru, nálevu.
Stužovač na sladko / 0,7 - 1 l / šľahačky, jogurtu, smotany, tvarohu, zmixovaného ovocia.
Stužovač na slano / 0,5 - 0,6 l / majonézy, tatárskej omáčky.
Použitie: obsah vrecka vysypeme do studenej tekutiny podľa vyššie uvedeného dávkovania a necháme napučať asi 15 minút. Pred použitím zahrejeme (nevaríme) a dôkladne miešame až do úplného rozpustenia. Necháme mierne vychladnúť a použijeme podľa receptu. V prípade použitia želatíny na korpus, odporúčame ho najprv natrieť vrstvou džemu, aby nám želatína do neho nevsiakla.
Skladovanie
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Kontaktné informácie
LIANA GOLIAŠ s.r.o.
Lopuchovská 734/1
086 41 Raslavice
Slovenská republika
Tel: +421 54 47 92 195
e-mail: liana@liana.sk
Youtube: Liana - kvalita v kuchyni
Facebook: Liana - kvalita v kuchyni
Instagram: Liana - kvalita v kuchyni
Marketing značky
Kvalita a tradícia zo slovenska od roku 1994.
Adresa kontaktu
Lopuchovská 734/1
086 41 Raslavice
Slovenská republika
na 100g výrobku: | |
---|---|
Energia | 1488 kJ / |
None | 356 (kcal) |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 89 g |
Soľ | 0,25 g |