Tortové želé v prášku červené
Zloženie:
Cukor, Zahusťovadlá (karagénan, karobová guma), Regulátor kyslosti (vínany draselné), Farbivo (karotény
Alergény:
Ovos |
Môže obsahovať |
Pšenica |
Môže obsahovať |
Vajcia |
Môže obsahovať |
Mlieko |
Môže obsahovať |
Orechy |
Môže obsahovať |
Výživové hodnoty:
|
Na 100 g hotového výrobku: |
Energia |
272 kJ/64 kcal |
Tuky |
0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,0 g |
Sacharidy |
16,1 g |
z toho cukry |
15,6 g |
Bielkoviny |
0,0 g |
Soľ |
0,0 g |
Skladovanie:
Skladujte v suchu!
Príprava a použitie:
Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda alebo ovocná šťava).
Príprava:
1. Obsah vrecka zmiešame s 2-3 lyžicami cukru (40 g), pridáme 250 ml tekutiny a dôkladne rozmiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme asi 1 minútu.
2. Odstavíme zo sporáka a za občasného miešania necháme chladnúť.
3. Ešte vlažným želé zalejeme ovocie na torte. Tortu je nutné pred nanesením želé potrieť napr. krémom alebo džemom. Ak želé pred naliatím príliž stuhne, môžeme ho ešte raz krátko zahriať.
Adresa výrobcu:
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
Krajina pôvodu:podľa aktuálnej ponuky
Veľkosť balenia:
10 g
Správne informácie o výrobku vrátane jeho zloženia, výživových hodnôt a alergénov nájdete na obale výrobku. Pred konzumáciou výrobku si prosím prečítajte všetky informácie o výrobku, vrátane informácií o jeho zložení, prísad, alergénov, výživových hodnôt. Tieto informácie sa nachádzajú na obale tohto výrobku.