100 g | 1 porcia (150 g) | % * v 1 porcii | |
---|---|---|---|
Energia | 660 kJ / 156 kcal | 990 kJ / 230 kcal | 11,5 |
Tuky | 0,8 g | 1,2 g | 1,6 |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g | 0,2 g | 0,7 |
Sacharidy | 31,3 g | 46,4 g | 18,1 |
z toho cukry | 0 g | 0 g | 0 |
Bielkoviny | 4,8 g | 7,0 g | 14,1 |
Soľ | 1 g | 1,4 g | 23,8 |
* Referenčný príjem priemerného dospelého 8400 kJ/2000kcal |
Značka
Dijo
Veľkosť balenia
115 g
Ďalšie informácie
Výrobok je zabalený v ochrannej atmosfére.
Adresa výrobcu
Dijo Baking Sp. z o.o.
Zabrodzie 28
52-351 Wrocław
Poland
www.dijo.pl
Príprava a použitie
Korpusy vytiahnuť z obalu. Polovicu vrecúška paradajkovej omáčky naniesť na placku a rovnomerne rozotrieť. Zapekať 4 až 6 minút v teplovzdušnej rúrе rozohriatej na 210°C. Pred zapekaním môžete prіdаť оbľúbené ingrеdiеnсie pizzi.
Skladovanie
Minimálna trvаnlivosť dо a číslo výrobnej šarže: viď tlač na zadnej strane obаlu pri zvare. Skladujte na suсhоm mieste pri odporúčanej teplote 15-25°С (chráňtе prеd horúčavou a zmenami teploty). Po otvorení uchovávajte v uzavretom obale (odporúčaná teplota 15-25°C) a spotrebujte do 4 dní.
Vrátiť
Dijo Baking Sp. z o.o.
Zabrodzie 28
52-351 Wrocław
Poland
www.dijo.pl
Adresa kontaktu
Zabrodzie 28
52-351 Wrocław
Poland
v 100 g | v porcii 115 g (1 korpus) | %* | |
---|---|---|---|
Energia | 1369 kJ/ | 1574 kJ/ | |
None | 325 kcal | 374 kcal | 19% |
Tuky | 8,9 g | 10,2 g | 15% |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 4,5 g | 5,2 g | 26% |
Sacharidy | 54 g | 62 g | 24% |
-z toho cukry | 7,0 g | 8,1 g | 9% |
Bielkoviny | 6,5 g | 7,5 g | 15% |
Soľ | 1,8 g | 2,1 g | 35% |
*Referenčná hodnota príjmu prе priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
Balenie obsahuje 2 navrhované porcie produktu |
Príprava len s vodou, Obsahujú vlákninu, Zmes na prípravu palaciniek
Vláknina je dôležitou zložkou vyváženej stravy. Tento výrobok je obohatený vlákninou. Prídavok vlákniny má výhradne doplnkový charakter a žiadnym spôsobom neovplyvňuje chuť pripravených palaciniek.
Pšeničná múka, Sušené odtučnené mlieko, Múka z vlčieho bôbu, Cukor, Vláknina, Kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), Jedlá soľ
Pšenica | Obsahuje |
Vajcia | Môže obsahovať |
Vlčí bôb | Obsahuje |
Mlieko | Obsahuje |
Obsah vlákniny: 5,0 g / 100 g zmesi. 10 - 12 palaciniek. Viac informácií a receptov na www.oetker.sk.
Na 100 g | Na 1 porciu 75 g (1 ks) | (%**) | |
Výživové údaje v hotovom výrobku*: | |||
Energia | 475 kJ / 112 kcal | 356 kJ / 84 kcal | 4% |
Tuky | 0,6 g | 0,4 g | <1% |
z toho nasýt. mast. kyseliny | 0,1 g | 0,1 g | <1% |
Sacharidy | 22,6 g | 17,0 g | 7% |
z toho cukry | 2,2 g | 1,7 g | 2% |
Vláknina | 1,7 g | 1,3 g | 5% |
Bielkoviny | 4,3 g | 3,2 g | 6% |
Soľ | 0,37 g | 0,28 g | 5% |
* palacinky pripravené podľa návodu bez oleja a náplne | |||
** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal) |
Skladujte v suchu!
Balenie obsahuje: 250 g zmesi na prípravu cesta. K tomu pridáte: 500 ml studenej vody. Príprava: 1. Obsah vrecúška vysypeme do misky a pridáme 500 ml studenej vody. Zmes dôkladne vymiešame metličkou na hladkú hmotu bez hrudiek. Cesto necháme asi 5 minút postáť. 2. Na rozohriatu panvicu potretú olejom nalejeme tenkú vrstvu cesta a rozotrieme ju po celej ploche panvice. Palacinky smažíme z oboch strán do zlatista. Na jednu palacinku potrebujeme asi 1 lyžicu oleja. 3. Hotové palacinky plníme džemom, tvarohovou alebo orechovou náplňou a podľa chuti dozdobíme čokoládou a šľahačkou. Tip: Špenátové palacinky Palacinky pripravíme podľa návodu na obale. 1 nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme 450 g mrazeného špenátu. Podusíme, osolíme a okoreníme podľa chuti. Naplníme palacinky, zrolujeme a podávame. Môžeme tiež vložiť do zapekacej nádoby, posypať strúhaným plesňovým syrom a zapiecť. Vyskúšajte ďalšie tri recepty z obalov Palaciniek!
Dr. Oetker s.r.o. Americká 2335 272 01 Kladno Česká republika
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
Kompletná receptúra, Pridáte len vodu, Obsah vrecka + 200 ml vody = hotové cesto
Pšeničná múka, Sušená zemiaková kaša (sušené zemiakové vločky, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (kurkumín), obsahuje oxid siričitý), Jedlá soľ
Pšenica | Obsahuje |
Vajcia | Môže obsahovať |
Vlčí bôb | Môže obsahovať |
Mlieko | Môže obsahovať |
Oxid siričitý/siričitany | Obsahuje |
Viac informácií a receptov na www.oetker.sk
Na 100 g | Na 1 porciu à 150 g | (%**) | |
Výživové údaje v hotovom výrobku:* | |||
Energia | 805 kJ | 1208 kJ | |
190 kcal | 285 kcal | 14 % | |
Tuky | 0,9 g | 1,4 g | 2 % |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g | 0,2 g | 1 % |
Sacharidy | 39,8 g | 60,0 g | 23 % |
z toho cukry | 0,3 g | 0,5 g | 1 % |
Bielkoviny | 6,4 g | 9,6 g | 19 % |
Soľ | 0,51 g | 0,77 g | 13 % |
* halušky pripravené podľa návodu bez prílohy | |||
** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal) |
Skladujte v suchu!
Balenie obsahuje: 250 g zmesi na prípravu halušiek K tomu pridáte: 200 ml studenej vody Príprava: 1. Obsah vrecka vysypeme do misy a pridáme 200 ml studenej vody (ak chceme cesto redšie, môžeme pridať až 2 polievkové lyžice vody). Zmes dôkladne vymiešame a vypracujeme polotuhé cesto. Necháme postáť 3-5 minút. 2. Cesto pretlačíme po častiach vareškou cez sito na halušky do vriacej osolenej vody. Ak nemáme sito na halušky, cesto dáme na drevenú dosku a nožom alebo lyžičkou odkrajujeme malé halušky priamo do vriacej vody. Keď voda opäť zovrie a halušky vyplávajú na povrch, ihneď ich vyberieme sitkom a opláchneme studenou vodou. 3. Uvarené halušky omastíme (môžeme použiť masť z roztopenej slaninky), do stredu pridáme bryndzu (príp. rozmiešanú s kyslou smotanou) a posypeme horúcou opraženou slaninkou. 2. zo 4: TIP: Halušky s makom 100 g mletého maku zmiešame s 2 PL práškového cukru, rozohrejeme 50 g masla. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Uvarené halušky rozdelíme na taniere, posypeme makom (prípadne môžeme ešte dosladiť) a polejeme maslom. Vyskúšajte ďalšie tri recepty z obalov Halušiek!
Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika