Zloženie:
Cukor, Zahusťovadlá (karagénan, karobová guma), Regulátor kyslosti (vínany draselné)
Príprava a použitie:
Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda alebo ovocná šťava).
Príprava:
1 Obsah vrecka zmiešame s 2-3 lyžicami cukru (40 g), pridáme 250 ml tekutiny a dôkladne rozmiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a varíme asi 1 minútu.
2 Odstavíme zo sporáka a za občasného miešania necháme chladnúť.
3 Ešte vlažným želé zalejeme ovocie na torte.
Tortu je nutné pred nanesením želé potrieť napr. krémom alebo džemom. Ak želé pred použitím príliš stuhne, môžeme ho ešte raz krátko rozohriať.
Správne informácie o výrobku vrátane jeho zloženia, výživových hodnôt a alergénov nájdete na obale výrobku. Pred konzumáciou výrobku si prosím prečítajte všetky informácie o výrobku, vrátane informácií o jeho zložení, prísad, alergénov, výživových hodnôt. Tieto informácie sa nachádzajú na obale tohto výrobku.